78148

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 31. 3. 2010
Re: sta?eci a ?er?ci nadoba

čeření , je technologický proces, při němž se nečistoty z medu oddělí. V našem případě si můžeš z nerezu nádobu pořídit za 3000 nebo si ji vyrobit z potravinářských plastů sám za 500

pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: jirka <nasij/=/seznam.cz>
> Předmět: sta?eci a ?er?ci nadoba
> Datum: 30.3.2010 18:42:54
> ----------------------------------------
> čauky panove nestačim toho zas až tolik tak 2-3 metraky časem víc.co je
> vlastne za princip ta čeříci nadoba k čemu je dobra?jo a jinak díky za rady
> stačeci nadobu použivam plastovou z ventilem ktera je k dostani všude jen
> me zajíma ta čeříci vec co nabízej jestli to ma smysl?
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 42859


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu